Etusivu 2021-04-01T07:22:55+00:00

Löydä lähiluonnon mahdollisuudet

Piece of Forest madaltaa kynnystä metsään menemiseen ja innostaa ihmisiä hyödyntämään lähiluontoa liikkumispaikkana. Lähiluonnon mahdollisuuksiin pääset tutustumaan kirjoistani.

Anabolinen kolminaisuus on baari, jossa on kolme koostumusta, joku, joka on suorittanut useita leikkausjaksoja, hyötyy enemmän anabolisesta kolminaisuudesta anaboliset steroidit Sana laajennus tarkoittaa kirjaimellisesti “laajennus”. Anabolinen kolminaisuus yhdistää 3 voimakasta anabolista ainetta rakentamaan vähärasvaisen massan, voiman ja vaihtoehtoisen lihasmäärityksen. Hard Rock -lisäaineet suunnittelivat tämän täydennyksen seuraavalle tasolle androvarin ulkopuolella. Vahvuutensa vuoksi se on tarkoitettu ehdottomasti Avivaden anabolisten käyttäjien käyttöön.

Liikuttava luonto - koko perheen luonto-opas

Liikuttava luonto

Hyväntuulinen luontoliikunnan opas vie koko perheen lähiluontoon. Leikkejä luonnossa, lähiluontoon sopivia harrastuksia ja vinkkejä luontoretkille. Lue lisää ja tilaa >>

Metrolla metsään - opas pääkaupunkiseudun luontoretkeilyyn

Metrolla metsään

Metro on nopein ja helpoin reitti metsään yhä useammalle. Tuskin missään muualla maailmassa on yhtä vihreiden maisemien metroa, joka veisi yhtä monipuolisiin retkeilykohteisiin. Pääkaupunkiseudun metroverkosto kuljettaa matkustajansa erilaisille kaupunkiluonnon retkille ja ainutlaatuisiin luontokohteisiin. Luonto on meitä hyvin lähellä. Lue lisää ja tilaa >>

Luontokoulutukset

Piece of Forest järjestää myös luontoon liittyviä luentoja ja koulutuksia. Tilaa seminaariin, tapahtumaan tai kehittämispäivään esimerkiksi toiminnallinen ja innostava koulutus luonnon hyvinvointivaikutuksista!

instagram.com/pieceofforest

Yhteystiedot

Elli Keisteri-Sipilä
Puh. 050 372 1202
elli@pieceofforest.fi

 

Piece of Forest
Y-tunnus: 2342736-5

Facebook.com/pieceofforest